Raluca Felea

Sunt Raluca Felea

și mă bucur ca ai trecut pragul "laboratorului" meu virtual!

Bine ai venit!

Am studiat facultatea de Inginerie Biochimică, moștenind înclinația pentru chimie de la părinții mei. 
Iubesc să lucrez  înconjurată de multi oameni frumosi si sa ii motivez sa invete continuu. De peste 20 ani sunt trainer simțind că vocația mea este să dau din tot ce știu și altora.

Cred cu tărie că putem deveni mai buni în fiecare zi. 
Studiile m-au ajutat să aprofundez zona de nutriție. Analizarea ingredientelor din produsele cosmetice și lupta personală pe care am dus-o cu o acnee rebelă au sădit în mine dorința de a mă specializa in zona cosmeticelor. Pasiunea pentru pictură din copilarie,  am dezvoltat-o prin machiaj. Matematica și fizica m-au ajutat să  înțeleg că machiajul înseamnă culoare și geometrie, nu doar creativitate. 

Sunt o fire creativă, boemă si organizată prin educatie. 

Chiar dacă am studiat științele exacte, toate pasiunile mele se regăsesc în zona de creație. Astfel, s-a creat un echilibru, iar ceea ce mă definește este  un amalgam perfect de rațiune și pasiune. 

Am decis să fac acest site, pentru că vreau să împărtășesc oamenilor din experiența si cunoștințele pe care le-am acumulat dar și pentru că primesc foarte multe întrebări legate de subiecte diverse. Aici este locul unde vei găsi răspunsuri.

Enjoy the experience!